top of page
Utopiabrus-logo-black-500px.png

IDEEN TIL UTOPIABRUS BLE FØDT MED ET ØNSKE OM Å LAGE EN BRUS MED DE GODE SMAKENE NATUREN BYR PÅ.

Vi liker å utforske nye smaker, og ser gjerne til den norske naturen for inspirasjon.

Vi har jobbet lenge med å finne den rette balansen i smakene våre, og har skapt en brus vi synes er unik og annereldes.

utopiabrus_blaabaero,275l_bilde_stort_nettside.png

UTOPIABRUS BLÅBÆR 0,275L 

Den første brusen vi lagde var med blåbær. En vanskelig smak å perfeksjonere, men vi liker utfordringer. Sammen med litt juice fra epler og sitronsaft har den fått en vidunderlig smak.

Kullsyreholdig vann, søtende konsentrat fra eplejuice, konsentrat fra: eplejuice (4%), blåbærjuice (3%) og sitronjuice (3%). fargegivende konsentrat fra gulrot, naturlig aroma.

utopiabrus_rabarbra,275l_bilde_stort_nettside.png

UTOPIABRUS RABARBRA 0,275L 

Himmelsk smak av rabarbra. For å gi enda mer smak har vi blant annet tilsatt juice fra en liten fransk plomme ved navn Mirabelle. På fransk betyr «mirabelle» nydelig, og det er jammen ikke rart!
 

Kullsyreholdig vann, søtende konsentrat fra eplejuice, konsentrat fra eplejuice (4%), sitronjuice (4%), rabarbrajuice (4%), plommejuice (3%), fargegivende konsentrat fra gulrot, naturlig aroma.

utopiabrus_mango,275l_bilde_stort_nettside.png

UTOPIABRUS MANGO 0,275L 

Vi må av og til se til det store utland for inspirasjon, og den klassiske mangoen er i vinden som aldri før. Prøv vår eksotiske mangobrus, og la deg bli revet med inn i en helt ny brus-dimensjon.
 

Kullsyreholdig vann, søtende konsentrat fra eplejuice, konsentrat fra: Eplejuice (4%), sitronjuice (3,5%), mangojuice (2,5%), antioksidant (askorbinsyre), naturlig aroma, fargestoff (betakaroten).

KONTAKT OSS

PAAFYLL AS

Gøteborggata 49-51,
0566 OSLO

+47 45 81 13 91

  • Facebook
  • Instagram

Takk for innsendt skjema!

bottom of page