top of page
bakgrunn_paafyll_om_oss.jpg

OM PAAFYLL AS

Paafyll AS ble grunnlagt med en visjon om å introdusere unike og smakfulle drikkevarer til det norske markedet. Vi ønsket å gi folk muligheten til å oppleve nye og spennende smaker fra ulike deler av verden. Ved å samarbeide med anerkjente merker som Jarritos, Club-Mate, Reed's, BRLO, MATR og Seicha-Matcha, har vi klart å bringe disse eksklusive drikkevarene til Norge.


Våre merker er nøye utvalgt for deres høye kvalitet, autentiske smaker og dedikasjon til håndverk.

 

Jarritos byr på deilige, tradisjonelle meksikanske brusvarianter, mens Club-Mate er en populær koffeinholdig drikk fra Tyskland som nå når flere og flere norske forbrukere. Reed's er kjent for sine naturlige ingredienser og premium ingefærøl, BRLO tilbyr innovative håndverksøl, MATR er en økologisk limonade fra København og Seicha-Matcha gir deg autentisk japansk matcha-te av høyeste kvalitet.

Vi er glade for å kunne betjene både etablerte forhandlere og ønsker alltid å utvide vårt nettverk av kunder. Hvis du er interessert i å tilby våre spennende drikkevarer i din butikk, restaurant, kafé eller bar, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss. Du kan sende oss en e-post eller registrere deg som kunde direkte på vår nettbutikk.


Vårt dedikerte team er alltid klare til å hjelpe deg med å finne de riktige produktene for dine behov og gi deg den nødvendige støtten for å lykkes. Vi legger stor vekt på å opprettholde et sterkt forhold til våre forhandlere og streber etter å skape en positiv opplevelse for hver eneste kunde.

Paafyll AS er dedikert til å levere kvalitetsdrikkevarer og enestående kundeservice. Vi er lidenskapelig opptatt av å bringe nye smaker og opplevelser til det norske markedet, og vi ser frem til å samarbeide med deg som en fornøyd forhandler av våre produkter.

 

Ta kontakt med oss i dag for å utforske vårt sortiment og bli en del av Paafyll AS-familien. Vi ser frem til å høre fra deg!

KONTAKT OSS

PAAFYLL AS

Gøteborggata 49-51,
0566 OSLO

+47 45 81 13 91

  • Facebook
  • Instagram

Takk for innsendt skjema!

bottom of page